Catering- ja pitopalvelut - Kolme Kiveä Ravintolat

Kolme Kiveä Catering Lappeenranta – ravintolatason palvelut tapahtumapaikalla!

Tilaa laadukkaat tarjoilut ja ammattilaisemme sinne missä tapahtuu! Kaupungin monipuolisimmasta catering-palvelusta löydät kaiken aasialaisista herkuista ja sushista aina fine dining -tason menukokonaisuuksiin asti. Viinitasting-illat ja erilaiset teematarjoilut toteutamme toiveittesi mukaisesti. Tarjoamme myös perinteiset pitopalvelut, ruoat toimitettuna paikan päälle tai noudettuna ravintolastamme sekä astiavuokrauksen.

Meiltä voit varata kokkimme paikan päälle valmistamaan toiveittesi menukokonaisuuden! Miltä kuulostaisi romanttinen juhlaillallinen tarjoiltuna kahdelle tai vaikkapa sushikokkimme kruunaamaan trendikkään illanvieton kaveriporukan kesken? Vain mielikuvitus on rajana.

Olit sitten järjestämässä isoa tai pienempää yksityis- tai yritystilaisuutta, ravintola-alan ammattilaistemme kanssa onnistut luomaan juuri oikean, unohtumattoman tarjoilukokonaisuuden! Sovitaan yksityiskohdista tarkemmin, joten pyydä tarjous helposti vaikka heti!

Pyydä tarjous Catering-palveluistamme!

Huolella ja ammattiylpeydellä suunnitellut ruoka-annokset sekä menukokonaisuudet luovat ensiluokkaisen laadukkaan elämyksen.

Pyydä tarjous

Rehtiä ja ronskia ruokaa puhtaista raaka-aineista. Varsinkaan lihavalikoimassa ei turhaan kainostella.

Pyydä tarjous

Lähde makumatkalle Aasiaan. Miltä kuulostaisi esimerkiksi sushikokkimme kruunaamassa trendikkään illanvieton paikan päällä?

Pyydä tarjous

Ota meihin yhteyttä!

Jäikö kysyttävää Kolme Kiveä Ravintoloiden palveluista? Lähetä viestisi meille, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!
Tai soita meille – palvelemme mielellämme.

Kysy lisääPuh. 010 666 8610

Tilaa uutiskirjeemme

Haluan jatkossa saada tietoa Kolme Kiveä Ravintoloiden vaihtuvista
menuista sekä ajankohtaisista tapahtumista.

Lahjakortti

Hyvä ruoka on paras lahja. Lahjakortti käy kaikissa Kolme Kiveä -ravintoloissa. Tilaa kätevästi suoraan sähköpostiisi.

Lahjakorttikauppaan

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×