Kokoukset ja juhlat - Kolme Kiveä Ravintolat

Kokoustilat ja juhlatilat RAvintoloissamme, pyydä tarjous nyt!

Toimivat kokoustilat ja monipuoliset juhlatilat ravintoloissamme Lappeenrannassa soveltuvat hyvin erilaisiin yritystilaisuuksiin, perhejuhliin tai esimerkiksi ikimuistoiseen iltaan yhdessä ystävien kanssa. Täytä lomake ja pyydä tarjous saman tien, tai tutustu tiloihimme tällä sivulla.

The Kitchenin tilat
Tang Capitalin tilat
Comon kabinetti

Varaa tilat - The Kitchen - Kolme Kiveä Ravintolat

Trendikäs The Kitchen kaupungin ytimessä

Meillä nautit rennosti ja trendikkäästi parhaalla porukalla tai tarjoat mukavan businesslounaan Lappeenrannan ydinkeskustassa. Ravintolassa on varattavissa myös erillinen tila.

Ravintolamme sydän on puuhiiligrillillä varustettu huipputason keittiö, josta tarjoilemme vaativimmankin lihansyöjän makuun soveltuvat annokset – kasvisvaihtoehtoja unohtamatta. Tutustu erillisesti varattavana olevaan tilaan tai pyydä tarjous saman tien, niin me ehdotamme juuri sinulle sopivaa kokonaisuutta!

Varaa tai kysy lisää!
myynti@ravintolakitchen.fi
0106668613

The Kitchen Kabinetti

The Kitchen Kabinetissa on tilaa noin 30 henkilölle. Meillä järjestät toimivan businesslounaan, yritystilaisuuden, perhetapahtuman tai mukavan illan kaveriporukalla.

Kerää siis hyvä porukka kasaan ja varaa pitkä pöytä tarjoiluineen! Ronskit annokset jaettavaksi, parasta pihviä ja kylkeen juomat maun mukaan. The Kitchen Kabinetissa voitte nauttia rennosti parhaasta seurasta.

Varaa tai kysy lisää!
myynti@ravintolakitchen.fi
0106668613

Varaa tilat - Tang Capital - Kolme Kiveä Ravintolat

Tang Capitalissa rento kohtaamispaikka yhdistettynä viihteeseen tai kulttuuriin

Tang Capital sijaitsee parhaalla paikalla kaupungin sykkeessä IsoKristiinassa Lappeenrannan kaupunginteatterin, elokuvateatterin ja Lappeenrantasalin välittömässä läheisyydessä. Nauti helposti aasialaista finger foodia tai sushia juomien kera teatterin väliajalla tai vaikka ennen leffaa! Ravintolastamme on erotettavissa yksityiskäyttöön Tang Lounge esimerkiksi yritystilaisuutta varten. Tutustu tilaan tai pyydä tarjous saman tien, niin me ehdotamme juuri sinulle sopivaa kokonaisuutta!

Varaa tai kysy lisää!
myynti@tangcapital.fi
0106668612

Tang Lounge

Tang Loungessa järjestät tilaisuuden tai perhetapahtuman yli 15 hengen ryhmille. Tarjoa unohtumaton iltaohjelma yritysvieraille kulttuurielämyksen parissa. Varaa VIP-tila tai järjestä esimerkiksi cocktail-tilaisuus ennen teatteriesitystä tai konserttia.

Varaa tai kysy lisää!
myynti@tangcapital.fi
0106668612

Comon kabinetti

Comon kabinetissa vietät juhlan kuin juhlan saman pöydän ympärillä!

12 hengen kabinettimme sijaitsee ravintolan kellarikerroksessa, johon pääsee tarvittaessa myös hissillä. Suuresta ikkunasta avautuu näkymä Raatihuoneen suuntaan. Kabinetissa on myös ääntä toistava videotykki HDMI-liitännällä.

Lounaskokous, syntymäpäivät, yritystilaisuus, hääillallinen — kysy varausvaihtoehdoista lisää puhelimitse tai sähköpostilla!

Tilaa uutiskirjeemme

Haluan jatkossa saada tietoa Kolme Kiveä Ravintoloiden vaihtuvista
menuista sekä ajankohtaisista tapahtumista.

Liity ravintolaklubiimme tästä!

Lahjakortti

Hyvä ruoka on paras lahja. Lahjakortti käy kaikissa Kolme Kiveä -ravintoloissa. Tilaa kätevästi suoraan sähköpostiisi.

Lahjakorttikauppaan

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×