Kokoukset ja juhlat - Kolme Kiveä Ravintolat

Kokoustilat ja juhlatilat kolmessa ravintolassa, pyydä tarjous nyt!

Toimivat kokoustilat ja monipuoliset juhlatilat kolmessa ravintolassamme Lappeenrannassa soveltuvat hyvin erilaisiin yritystilaisuuksiin, perhejuhliin tai esimerkiksi ikimuistoiseen iltaan yhdessä ystävien kanssa. Täytä lomake ja pyydä tarjous saman tien, tai tutustu tiloihimme tällä sivulla.

Wanhan Makasiinin tilat
The Kitchenin tilat
Tang Capitalin tilat

Sopivat tilat tarpeisiisi – pyydä tarjous nyt helposti!

Varaa tilat - Wanha Makasiini Bistro - monipuoliset tilat - Kolme Kiveä Ravintolat

Wanhan Makasiinin monipuoliset tilat

Meillä järjestät onnistuneen yritystilaisuuden, kokouksen, juhlan tai ikimuistoisen illan perheen ja ystävien kesken. Entisen asesepän pajan ja kirvesmiehen puutyöverstaan upea punatiilinen miljöö palvelee lähes 100 asiakaspaikalla. Voit varata käyttöösi koko ravintolan tai yksittäisen tilan, jotka on esitelty tällä sivulla. Käytössäsi on esitystekniikka, langaton internetyhteys ja tilakohtaisesti valittavissa oleva musiikki. Kesäisin viihtyisä terassi Saimaa-näkymin laajentaa tilatarjontaamme.

Laadukkaan ruoan täydentää erinomainen viini- ja juomavalikoimamme. Suunnittelemme mielellämme juuri sinun tilaisuuteesi sopivan menun. Tutustu tiloihin tai pyydä tarjous saman tien, niin me ehdotamme juuri sinulle sopivaa kokonaisuutta!

Varaa Etusali yksityiskäyttöön
Varaa Ankkurisali yksityiskäyttöön
Varaa Viinikabinetti yksityiskäyttöön
Varaa Satamakabinetti yksityiskäyttöön

 

Pyydä tarjous

Makasiinin Etusali

Viihtyisässä etusalissa on tilat 40 vieraalle. Lisäksi samassa tilassa olevan baarin palvelut ovat käytettävissä – bistrotunnelmaa parhaimmillaan Saimaa-näkymin! Kesäisin Etusalista pääsee suoraan viihtyisälle terassillemme, jossa on noin 60 asiakaspaikkaa.

Pyydä tarjous

Ankkurisali

Ankkurisalissamme on noin 40 asiakaspaikkaa ja se on muunneltavissa juhlaa tai kokousta varten. Pöydät voidaan järjestää teatteri-, luokka-, U- tai diplomaattimuotoon. Käytössä on esitystekniikka ja langaton internet-yhteys.

Pyydä tarjous

Viinikabinetti

Tunnelmallinen 8-10 hengen Viinikabinetti soveltuu erinomaisesti kokouksiin tai illanviettoon perheen ja ystävien kesken, hyvän ruoan parissa. Viinikabinetissa huokuu makasiinirakennuksen punatiilinen tunnelma sekä viinin aromit.

Pyydä tarjous

Satamakabinetti

Valoisa 8-16 hengen kabinetti sopii kokouskäyttöön, virallisiin tilaisuuksiin tai perhejuhliin. Se tarjoaa rauhallisen työtilan tai juhlapuitteet Saimaa-näkymin. Kabinetissa on kiinteä esitystekniikka.

Pyydä tarjous

Varaa tilat - The Kitchen - Kolme Kiveä Ravintolat

Trendikäs The Kitchen kaupungin ytimessä

Meillä nautit rennosti ja trendikkäästi parhaalla porukalla tai tarjoat mukavan businesslounaan Lappeenrannan ydinkeskustassa. Ravintolassa on varattavissa myös erillinen tila.

Ravintolamme sydän on puuhiiligrillillä varustettu huipputason keittiö, josta tarjoilemme vaativimmankin lihansyöjän makuun soveltuvat annokset – kasvisvaihtoehtoja unohtamatta. Tutustu erillisesti varattavana olevaan tilaan tai pyydä tarjous saman tien, niin me ehdotamme juuri sinulle sopivaa kokonaisuutta!

Varaa The Kitchen Kabinetti yksityistilaisuuteen

Pyydä tarjous

The Kitchen Kabinetti

The Kitchen Kabinetissa on tilaa noin 30 henkilölle. Meillä järjestät toimivan businesslounaan, yritystilaisuuden, perhetapahtuman tai mukavan illan kaveriporukalla.

Kerää siis hyvä porukka kasaan ja varaa pitkä pöytä tarjoiluineen! Ronskit annokset jaettavaksi, parasta pihviä ja kylkeen juomat maun mukaan. The Kitchen Kabinetissa voitte nauttia rennosti parhaasta seurasta.

Pyydä tarjous

Varaa tilat - Tang Capital - Kolme Kiveä Ravintolat

Tang Capitalissa rento kohtaamispaikka yhdistettynä viihteeseen tai kulttuuriin

Tang Capital sijaitsee parhaalla paikalla kaupungin sykkeessä IsoKristiinassa Lappeenrannan kaupunginteatterin, elokuvateatterin ja Lappeenrantasalin välittömässä läheisyydessä. Nauti helposti aasialaista finger foodia tai sushia juomien kera teatterin väliajalla tai vaikka ennen leffaa! Ravintolastamme on erotettavissa yksityiskäyttöön Tang Lounge esimerkiksi yritystilaisuutta varten. Tutustu tilaan tai pyydä tarjous saman tien, niin me ehdotamme juuri sinulle sopivaa kokonaisuutta!

Varaa Tang Lounge yksityistilaisuuteen

Pyydä tarjous

Tang Lounge

Tang Loungessa järjestät tilaisuuden tai perhetapahtuman yli 15 hengen ryhmille. Tarjoa unohtumaton iltaohjelma yritysvieraille kulttuurielämyksen parissa. Varaa VIP-tila tai järjestä esimerkiksi cocktail-tilaisuus ennen teatteriesitystä tai konserttia.

Pyydä tarjous

Ota meihin yhteyttä!

Jäikö kysyttävää Kolme Kiveä Ravintoloiden palveluista? Lähetä viestisi meille, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!
Tai soita meille – palvelemme mielellämme.

Kysy lisääPuh. 010 666 8610

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluan jatkossa saada tietoa Kolme Kiveä Ravintoloiden vaihtuvista
  menuista sekä ajankohtaisista tapahtumista.

   Lahjakortti

   Hyvä ruoka on paras lahja. Lahjakortti käy kaikissa Kolme Kiveä -ravintoloissa. Tilaa kätevästi suoraan sähköpostiisi.

   Lahjakorttikauppaan

   Your browser is out-of-date!

   Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

   ×